Varoitus

Tämän sivuston sisältö soveltuu ainoastaan täysi-ikäisille sisällön sisältämän pornografian vuoksi. Jos olet alaikäinen, älä käytä tätä palvelua.

Oletko täysi-ikäinen?

Kyllä, olen täysi-ikäinen

Ei, en ole täysi-ikäinen

Tämä sivusto on merkitty RTA-merkinnöin. Voit halutessasi estää sivuston käytön tietokoneeltasi helposti. Lue lisää RTA-merkinnöistä ja sivuston käytön estämisestä

salasana unohtunut?

KÄYTTÖEHDOT

Teatterin sisältö on tarkoitettu ainoastaan yli 18-vuotiaille ja sisällön tuottajana toimii E-netmedia OÜ. Noudatamme toiminnassamme Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja. Kaikki voimassaolevat elokuvateatterin filmien latauksen ja käyttöajan hinnat löytyvät Kino24-sivustolta.

Kino24:n asiakasrekisteri on luottamuksellinen eikä siitä luovuteta tietoja kolmannelle osapuolelle. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu sähköpostilla tai puhelimitse.

Kino24.fi on E-netmedia OÜ:n (y-tunnus 2420342-7) hallinnoiva tuotemerkki, joka toimii yhteistyössä erotiikkaliike Keltaisen Ruusun kanssa.

Jos sinulla on palautetta tai jotain kysyttävää palveluista, ota yhteyttä joko puhelimitse 09-68555270 tai lähetä sähköpostia: asiakaspalvelu@kino24.fi

Keltaisen Ruusun henkilökunta palvelee sinua 20 tuntia /vuorokaudessa – joten jos sinulla on jotain kysyttävää niin ota yhteyttä.

Käyttöajalla tarkoitetaan palvelun käyttöä selainpohjaisesti: Käytössä olevan käyttöajan puitteissa käyttäjä voi katsoa vapaasti kaikkia palvelussa olevia elokuvia. Selvyydeksi mainittakoon, että käyttöajalla viitataan kalenteriaikaan, ei palvelun aktiiviseen käyttöön: esimerkiksi ostettaessa 7pv aikaa 1.1.2015, käyttöaika olisi voimassa 8.1.2015 saakka riippumatta palvelun aktiivisesta käytöstä.

Palvelun käytön estyessä kino24.fi johtuvista syistä (esimerkiksi tekniset viat), käyttäjälle hyvitetään menetetty käyttöaika uutena käyttöaikana. Tehtyjä tilauksia ei voida peruuttaa.

Palvelusta ladattavia videoita ei saa jakaa muualle – kaikki immateriaalioikeudet säilyvät palvelun tuottajalla, latausoikeus on käyttäjäkohtainen.

Käyttäjätunnus on tarkoitettu ainoastaan yksityishenkilöiden käyttöön, eikä niitä saa jakaa toisen henkilön kanssa.

Yritystiedot

Kino24.fi on yhteistyössä Keltaisen Ruusun kanssa toteutettu palvelu, jonka asiakaspalvelua hoitaa erotiikkaliike Keltainen Ruusu, Malminrinne 2-4, 00100 Helsinki. puh: 09-68555270

E-netmedia OÜ (y-tunnus FI24203427) löytyy samasta osoitteesta.

sähköposti: asiakaspalvelu@kino24.fi tekninen tuki: tuki@kino24.fi